دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

این قسمت‌های مرغ را اصلا نخورید!

  • کد خبر: ۹۰۷۵۳
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۲:۳۰
این قسمت‌های مرغ را اصلا نخورید!
گوشت مرغ حاوی مواد مغذی زیادی برای بدن است. باوجود فواید فراوان مرغ، مشخص شده است که قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند برای سلامتی خطرناک باشد و مصرف آن توصیه نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، قسمت‌هایی از مرغ مانند بال و گردن، دل و جگر و سنگدان، پوست و دنبالچه و پای مرغ توسط خانوار‌ها مصرف میشود، ولی قسمتی از مرغ به دلیل عوارض خطرناک نباید مصرف شود.

مضرات پوست مرغ

۱. پوست دارای اسید چرب اشباع و کلسترول زیادی است و کالری بالایی دارد بنابراین سبب اضافه وزن و بیماری‌های خطرناک دیگری خواهد شد.

۲. برای سالم نگه داشتن جوجه‌ها در حال رشد دارو‌های آنتی بیوتیکی، را به صورت مکمل به آن‌ها تزریق می‌کنند. این آنتی بیوتیک‌ها در پوست مرغ ذخیره می‌شود و مصرف این قسمت از مرغ سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن خواهد شد.

۳. فلزات سنگین، سموم و آفت کش‌هایی که به همراه دانه‌های جو و ذرت وارد جیره غذایی مرغ می‌شود در پوست مرغ رسوب می‌کند و ابتلا به تومور‌های سرطانی را افزایش می‌دهد.

۴. متاسفانه برای رشد سریع‌تر جوجه‌ها به آن‌ها هورمون‌هایی تزریق می‌کنند که این هورمون‌ها شبیه هورمون‌های جنسی هستند در مرد و زن به یک میزان موجب بروز مشکلاتی مانند رویش مو‌های زائد، جوش و کیست تخمدان در خانم‌ها، باعث آکنه‌های شدید پوستی و نارسایی درهورمون‌های جنسی در آقایان می‌شود و برای کودکان هم افزایش وزن را موجب می‌شوند.

مضرات دنبالچه مرغ

برخی از افراد از دنبالچه مرغ استفاده می‌کنند. این قسمت از مرغ به دلیل داشتن چربی بالا برای همه افراد مضر است و مصرف آن سبب بروز عوارضی مانند ابتلا به بیماری قلبی و عروقی، افزایش چربی خون، کلسترول بالا و ... می‌شود.

مضرات مصرف پای مرغ

پای مرغ حاوی بخش‌های غضروفی است و بر اساس نظر متخصصان تغذیه سوپ پای مرغ را منبع کلسیم، فسفر، ویتامین A و D است و برای ترمیم غضروف‌های آسیب دیده و درمان نرمی استخوان مفید است این متخصصان مصرف پای مرغ را یک یا دو بار در ماه بلا مانع می‌دانند، اما مصرف بیش از یک یا دو بار آن در ماه باعث بروز التهابات بافتی در افراد می‌شود.

برخی از کارشناسان نیز بر این باورند که پای مرغ ارزش پروتئینی چندانی ندارد و عاملی برای ساخت غضروف‌ها نیست. پای مرغ چربی اشباع بالایی دارد و افراد دارای اضافه وزن و مبتلا به دیابت نباید از این قسمت از مرغ استفاده نمایند.

مضرات مصرف سنگدان

برخی از افراد از سنگدان به جای گوشت استفاده می‌کنند، اما میزان کادمیوم، سرب و کروم زیاد است و نمی‌توان آن را جایگزین گوشت کرد. سنگدان کلسترول زیادی دارد پس مصرف آن برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی ـ عروقی، چربی خون بالا و نقرس مضر است.

مضرات جگر مرغ

جگر عضوی است که علاوه بر ذخیره مواد مغذیبه علت آنزیم‌های متنوع محل تجمع و خنثی سازی سموم، هورمون ها، واکسن‌های تلقیحی و انواع آنتی بیوتیک‌های تزریقی و خوراکی است.

در کشور ما اگرچه به علت کمبود بودجه مرغداری‌ها از هورمون استفاده نمی‌کنند، اما برای مهار بیماری‌های عفونی و کنترل بیماری‌های انگلی و ویروسی طیور از آنتی بیوتیک‌ها و دارو‌های شیمیایی استفاده می‌کنند. اگر این دارو‌ها ۴۸ ـ ۲۴ ساعت قبل از کشتار به جوجه‌ها تزریق شود، کبد حیوان فرصت پاکسازی و دفع مواد مضر تجمع یافته را ندارد و دارو در جگر مرغ رسوب و برای سلامت مضر است بنابراین مصرف جگر مرغ سبب عوارض گوناگونی مانند ابتلا به سرطان، جهش زایی، مسمومیت و ایجاد آلرژی، مقاومت دارویی به انواعی از آنتی بیوتیک می‌شود.

عوارض مصرف بال مرغ

بال و گردن محل تزریق واکسن به طیور است، اما به علت سرعت جذب بالا مواد تزریقی در این اعضا ماندگاری زیادی ندارند، اما برخی از کارشناسان، خوردن این قسمت‌های مرغ را مضر می‌دانند. گردن مرغ نیز محل تزریق واکسن است و از این قسمت نسوج عصبی و بسیاری از غدد لنفاوی عبور می‌کنند، به دلیل آنکه نمی‌توان مجرای داخلی گردن مرغ را به خوبی بشوییم بنابراین مصرف آن توصیه نمی‌شود.

مصرف بال و گردن مرغ عوارض مختلفی برای سلامتی مانند:تسریع رشد، اختلالات گوارشی و کبد چرب، انتقال بعضی از ترکیب‌های مضر، ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، رشد کیست در رحم، ابتلا به بیماری‌های مختلف، کیستیک شدن سینه‌ها در خانم‌ها و ابتلا به آکنه‌های شدید پوستی و افزایش مو‌های زائد، تغییر دوره سیکل قاعدگی، چاقی و اضافه وزن دارد.

منبع: کارگرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->